Sinterklaasmarkten

Sinterklaasmarkten

21 tot 28 november
Hendrik Heymanplein
Alle leeftijden

De Donderdagse Markt is één van de iconen van de Sintstad.
Tijdens het verblijf van de goedheilige man wordt dit wekelijkse gebeuren nog meer dan anders feestelijk in de verf gezet.

Social media sharing

Met BV’s naar de markt 

Wendy Van Wanten, Herman Verbruggen, Loes Van Den Heuvel en Chris Van Tongelen zijn op donderdag 21 november te gast op de Grote Markt. Deze bekende Vlamingen wandelen tussen de kramen door, doen een babbeltje met de marktbezoekers en maken tijd voor een foto. Ze helpen ook een marktkramer in het kraam en zingen af en toe een stukje uit hun repertoire.

De horeca van de stadskern zorgt voor een extraatje tijdens deze marktdag. Marktbezoekers kunnen aan de stand van de horeca proeven van het heerlijke Sinterklaas- of Zwarte Pietbier. Enkel verkrijgbaar tijdens de Sinterklaasperiode in de stadskern van de ‘Stad van de Sint’!

Met Zwarte Piet naar de markt 

Zes musicalpieten geven op donderdag 28 november pop-upconcertjes voor, tussen en met de marktbezoekers. Deze keer is het Sint in de Piste die voor een geschenkje zorgt. Marktbezoekers, die drie aankopen doen en daarvoor een stempel krijgen op hun deelnemerskaart, kunnen een zoet cadeau van Sint in de Piste afhalen aan de actiestand.

Sinterklaasmarkten
wagenbusfiets trein