Sinterklaastapijt op het Stationsplein

Sinterklaastapijt

10 november tot 6 december
Stationsplein
Alle leeftijden
Gratis

Sint-Niklaas is dé Stad van de Sint en dat mag gezien worden. De stadskern is prachtig versierd en dit jaar voorzien we een extra verrassing voor Sinterklaas: een groot kleurentapijt met een prachtige sinterklaastekening op Stationsplein. Een bezoekje waard!

Social media sharing

Het tapijt is 15 m lang en 9 m breed en is te bewonderen op het Stationsplein, ter hoogte van de winkels JBC, Action & Krefel. Ook van op de dakparking heb je een prachtig zicht op het kunstwerk. Het tapijt blijft op het Stationsplein liggen tot en met 6 december. Neem selfie bij het tapijt en tag @stadvandesint en gebruik #stadvandesint? PS: vergeet je mondmasker niet, dat is verplicht op het Stationstplein (voor +12-jarigen).

Het tapijt brengt niet alleen meer kleur in de stad, het is ook bedoeld als warm welkom voor de heilige man en voor alle kinderen. Een bezoekje brengen aan Sinterklaas zelf kan dit jaar helaas niet, maar een leuke wandeling of zoektocht in de Stad van de Sint is een leuk alternatief! Spot de mooie Sinterklaasdecoratie, los de vragen van de zoektocht op, kom een briefje posten in de interactieve postbus, bewonder het tapijt, maak een foto bij het Sinterklaasstandbeeld op de Grote Markt of sta stil bij een aantal mooie Sinterklaasetalages … Kortom snuif de Sinterklaassfeer op, samen met je bubbel, tijdens een korte toer in de stadskern.

wagenbusfiets trein