Sint

Wie zoet is, krijgt lekkers...

12 november
Alle leeftijden
Social media sharing

Doe- & liedboek

Leuke spelletjes, originele zoekpuzzels, mooie kleurplaten én enkele echte Sinterklaasliedjes, dat is allemaal te vinden in het enige echte ‘Doe- & liedboek Stad van de Sint’. Het boek is exclusief en gratis verkrijgbaar tijdens de Sinterklaasperiode in het Huis van de Sint, op verschillende Sinterklaasactiviteiten en in de voornaamste stadsgebouwen.

Schildjes

Ook zo fier op de residentiestad van de Sint ? Dan zijn de 2 unieke en mooie ‘Stad van de Sint’-schildjes ongetwijfeld iets voor jou om op te spelden ! Na het unieke logo-schildje (2016), de 10 verzamelbuttons (2017),  lanceren we nu 2 gloednieuwe schildjes : 1 met de afbeelding van Sinterklaas en 1 met Piet. De schildjes zijn gratis verkrijgbaar aan de infobalie van het stadhuis vanaf maandag 12 november. Verzamelen maar !

Raamaffiche

Toon iedereen dat ook jij fier bent om Sinterklaas weer in Vlaanderen te mogen begroeten. Hang een mooie Stad van de Sint-affiche voor jouw raam. Ze zijn gratis verkrijgbaar aan de infobalie van het stadhuis of op aanvraag: communicatie@sint-niklaas.be

CD liedjes uit de Stad van de Sint | 10 EURO, verschillende verkooppunten

De sinterklaastijd blijft voor jong en oud een magische periode. En daar horen natuurlijk de traditionele sinterklaasliedjes bij. Zeven enthousiaste kinderkoren en dirigenten  leverden meer dan 120 gouden stemmen voor 11 mooie liedjes. Het resultaat : de niet te missen CD vol ‘Liedjes uit de Stad van de Sint’. Leuk om te beluisteren en dankzij de karaokeversie van elk liedje ook fijn om zelf mee te zingen. Verkooppunten : Infobalie Stadhuis Sint-Niklaas, Dienst Toerisme Stad Sint-Niklaas, Huis van de Sint en tijdens tal van activiteiten ( o.a. Dag van de Sint, shows Sint in de Piste, …)

OH, KOM MAAR EENS KIJKEN | Sinterklaasvoordelen in ruil voor Oh-punten

Met je Oh-kaart spaar je voor tal van beloningen bij meer dan 100 lokale handels- en horecazaken in Sint-Niklaas. Scan je Oh-kaart bij een lokale handelaar of een stadsdienst en verzamel Oh-punten. Die kan je nu  inruilen voor bijzondere Sinterklaasvoordelen : een ticket voor Sint in de piste (50 Oh-punten), een Sint-CD (20 Oh-punten) of een lekker zakje Sintsnoep (10 Oh-punten). Inruilen kan in de Winkel van de Sint (Stationsstraat) en dit tot einde voorraad van de voordelen. Maximaal 1x maal hetzelfde voordeel per Oh-kaartgebruiker. 

wagenbusfiets trein