Sint en paard

WORKSHOP – Het paard van Sinterklaas

12 november tot 6 december
SteM, Zwijgershoek 14
Voor kinderen

Ook in dit uitzonderlijke jaar wil het SteM de trouwe bezoekers aan zijn Sint-ateliers niet in de steek laten. Ze hebben zelfs een bijzonder cadeautje in petto: een gratis online ‘Do It Yourself Workshop’ zodat iedereen - thuis of op school - knutselend aan de slag kan.

Social media sharing

Deze workshop voor kinderen uit de 2de en 3de kleuterklas en het 1ste leerjaar van de basisschool is laagdrempelig en met eenvoudige materialen te realiseren. Op www.museasintniklaas.be kan je alle praktische info terugvinden om stap voor stap tot een fraai knutselwerk te komen.

Het SteM is erg benieuwd naar jouw realisatie. Bezorg jouw mooiste knutselpaardje aan het museum van zodra het terug open is * en maak kans op een unieke prijs: een museumfeestje voor het gezin, compleet met drankje, taart en een gratis knutselatelier.

* Helaas is het museum momenteel gesloten vanwege corona. Je kan je paardje altijd naar het SteM brengen als we terug open zijn (volg het nieuws op onze website). Heb jij het mooiste paardje gemaakt? Dan sturen we jou een bericht. In samenspraak zullen we dan bepalen wanneer je feestje zal doorgaan!

wagenbusfiets trein