Waar slaapt de Sint? Wanneer eet hij en wat lust hij graag? Neemt Sinterklaas een ligbad of een douche? Draagt hij een kamerjas? Waar oefenen de Zwarte Pieten voor de Grote Dag? 

Alle vragen krijgen een antwoord tijdens een uniek bezoek aan het magische Huis van de Sint. Wandel vrij rond in alle kamers van het statige huis in het hart van de stad. De Zwarte Pieten tonen je onder meer de ontvangstruimte, de slaapkamer, de badkamer en het toilet, de werkkamer, de hobbyruimte, een heus theater en de grote speelgoedzaal. 

Door de coronamaatregelen kan je HET HUIS IN 2020 NIET BEZOEKEN. Maar we blijven wel ONLINE in contact.

Na een lang en grondig onderzoek en veelvuldig contact met zowel Spaanse als Vlaamse virologen leek het de Sint beter en veiliger om dit jaar geen kinderen in zijn Huis te ontvangen. Maar… Hij wil toch heel graag alle grote en kleine kinderen een heerlijke Sinterklaastijd bezorgen. Dus gaat de zeventiende editie van het Huis van de Sint volledig digitaal. Een gedurfd plan.

  • Bezoek de verschillende kamers.
  • Elke dag een leuk filmpje in samenwerking met Theater Tieret.
  • Dagelijks een verhaal, een weetje, een opdracht voor het gezin en/of de klas.
  • Op woensdagen en zondagen meezingen met het Pieten-kinderkoor Mozaïek.
  • Elke zaterdag een ontmoeting tussen Sinterklaas en ene verrassend persoon.

Kunnen de kinderen dit jaar niet op bezoek komen bij Sinterklaas? Geen probleem, dan komt Hij toch gewoon zelf naar hen! Virtueel én digitaal.

wagenbusfiets trein