De Peatles poseren met Sinterklaas in het huis

De Peatles online

Zoals elk kind weet, houdt de Sint ook van een lekker potje muziek. Daarom kwam hij op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang te laten experimenteren met muziekinstrumenten en Sinterklaashits. En zo werd zijn lievelingsgroep De Peatles geboren!

Ontdek hier vanaf woensdag 18 november om 14u de eerste aflevering!

Bekijk alle afleveringen

Mis geen enkel moment van De Peatles! Herbekijk hier alle afleveringen.

Wie zijn De Peatles?

Deze knotsgekke bende roetgeveegde pieten zette ondertussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein. Misschien heb je ze afgelopen jaren wel op onze Grote Markt gezien en gehoord bij de aankomst van de Sint? Dit jaar kunnen jullie De Peatles achter de schermen volgen in het Huis van de Sint met vier heuse avonturen voor groot en klein. Geen optreden dus van deze muzikale bende, wel spannende en grappige avonturen in een bekende omgeving! Kijken jullie mee?

Je kan de belevenissen van De Peatles volgen op deze pagina, of via het Youtube-kanaal en de Facebook-pagina van De Peatles.

Elke woensdag en zaterdag tussen 18 en 28 november verschijnt een nieuwe aflevering van een dikke tien minuten. Alvast een tipje van de sluier:

  • woensdag 18 november: De gitaar van de Sint
  • zaterdag 21 november: De kapotte vaas
  • woensdag 25 november: Zangpiet is ziek
  • zaterdag 28 november: Het paard van Sinterklaas

Ook benieuwd of De Peatles alle problemen tot een goed einde brengen?

Abonneer je zeker op het Youtubekanaal van De Peatles!

wagenbusfiets trein