Show

We schrijven brieven aan Sinterklaas. Al eeuwenlang. Maar wat als Hij ze niet meer leest? Of is er dit jaar iets anders aan de hand?

Sint in de Piste 2022 brengt circusacts op wereldniveau:  o.a. de sterkste man ter wereld, komische acrobaten, vrolijke honden, charmante paarden, grappige buiksprekers, verbazende luchtacrobatie. Beleef dit jaar de absolute spanning en sensatie met de 'Globe Des Doods': vijf motoren razen tegen ongeziene snelheid door een grote metalen bol. En natuurlijk zijn ook Sinterklaas en zijn vele Pieten present.

Het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen beleef je in één van de grootste circustenten van Europa. Met prachtige kostuums, een sprookjesachtige belichting en een fantastisch live orkest.

Concept, scenario en regie: Marc Boon
Producent : ACHA vzw – Sint in de Piste

Sint in de Piste met VGT-tolk

Bij het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen gaat #iedereenmee naar het circus. Ook dit jaar is er weer een VGT-tolk (Vlaamse Gebarentaal) aanwezig tijdens 1 van de feestelijke spektakelshows. Heb je een auditieve beperking ? Online een ticketje kopen voor de show van 27 november te 10.30 uur. In de bestelmodule aanklikken dat je een ticket in de VGT-zone wilt. Zo eenvoudig is het om in het gereserveerde vak met goede tolk-zichtbaarheid te komen.

Aanwezig tijdens de show van 27 november om 10.30 uur.

 

wagenbusfiets trein