Sinterklaas vult schoentjes. Volgens een eeuwenoud recept. Ook dit jaar? Of strooit slordigheid … roet in het zoet?

Sint in de Piste 2022 brengt circusacts op wereldniveau:  halsbrekende toeren in de lucht, wereldrecordhouders, gekke clowns, vliegende acrobaten, dansende ladders, charmante paarden, … Beleef dit jaar de absolute spanning en sensatie met adembenemende salto’s en vliegende kunsten van 7 acrobaten, hoog in de lucht … En natuurlijk zijn ook Sinterklaas en zijn vele Zwarte Pieten present.

Het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen beleef je in één van de grootste circustenten van Europa. Met prachtige kostuums, een sprookjesachtige belichting en een fantastisch live orkest.

Concept, scenario en regie: Marc Boon
Producent : ACHA vzw – Sint in de Piste

Sint in de Piste met VGT-tolk

Bij het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen gaat #iedereenmee naar het circus. Ook dit jaar is er weer een VGT-tolk (Vlaamse Gebarentaal) aanwezig tijdens 1 van de feestelijke spektakelshows. Heb je een auditieve beperking ?  Online een ticketje kopen via www.sintindepiste.be en jouw aanwezigheid melden met een mailtje aan info@sintindepiste.be: zo eenvoudig is het om in het gereserveerde vak met goede tolk-zichtbaarheid te komen.

Aanwezig tijdens de show van zaterdag 26 november om 10.30 uur.

 

wagenbusfiets trein