Show

Sinterklaas denkt na eeuwen aan rust. Tijd voor een heel ander leven. Een goed idee? Of blijft alles beter bij het oude?

Sint in de Piste 2023 brengt circusacts op wereldniveau: de snelste kostuumwissel die er bestaat, duivelse diabolo's, indrukwekkende acrobatie, kwispelende honden, charmante kamelen en vrolijke ezels, muzikale clowns en een fraai showballet. Beleef dit jaar de absolute spanning en sensatie met het adembenemende en spectaculaire dubbele (!) Rad des Doods... En natuurlijk zijn ook Sinterklaas en zijn vele Talentenpieten present.

Het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen beleef je in één van de grootste circustenten van Europa. Met prachtige kostuums, een sprookjesachtige belichting en een fantastisch live orkest.

Concept, scenario en regie: Marc Boon
Producent : ACHA vzw – Sint in de Piste

Sint in de Piste met VGT-tolk

Bij het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen gaat #iedereenmee naar het circus. Ook dit jaar is er weer een VGT-tolk (Vlaamse Gebarentaal) aanwezig tijdens 1 van de feestelijke spektakelshows. Heb je een auditieve beperking ? Online een ticketje kopen voor de show van 27 november te 10.30 uur. In de bestelmodule aanklikken dat je een ticket in de VGT-zone wilt. Zo eenvoudig is het om in het gereserveerde vak met goede tolk-zichtbaarheid te komen.

Aanwezig tijdens de show van 25 november om 10.30 uur.

 

wagenbusfiets trein